Водещият ни алпиец Алберт Попов коментира 13-ата си позиция в днешния

...
Водещият ни алпиец Алберт Попов коментира 13-ата си позиция в днешния
Коментари Харесай

Алберт Попов: Още малко ми трябва

Водещият ни алпиец Алберт Попов коментира 13-ата си позиция в днешния слалом за Световната купа в Аделбоден (Швейц). Българинът стана първият ни алпиец, спечелил точки в тази дисциплинираност на пистата " Куонингсбергли ".

" Много съм удовлетворен особено от втория си резултат. Вратите на втория манш бяха на по-къси дистанции, беше тъкмо моето трасе и направих ужасно втурване. Програмата е доста тежка. Или караме ски, или пътуваме. Още не съм имал почивен ден през януари. Тежка е, само че в последна сметка всички излизат на старта и всеки се старае да покаже най-хубавото от себе си. Стискаме зъби и продължаваме напред. "

" Искам да направя два мощни манша и да мога да се придвижа допустимо на първо време. Вече събрах убеденост и карането ми е на равнище. Просто би трябвало да допускам още малко в себе си, да пусна ските, и ще стане ", съобщи Попов.

" Във Венген е много уместно за мен. За жал предишния сезон изхвърчах на десетата врата и нямах късмет да покарам до финала. Но несъмнено е трасе като за мен - тежко, стръмно, ледено, и мисля, че ще имам положително класиране ", сподели Попов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР